Copyright

A zEtna webmagazin elektronikus könyvtárának dokumentumai esetében a szerzői és egyéb jogok a dokumentum szerzőjét/tulajdonosát (amennyiben az illető fel van tüntetve), illetve érvényes kiadói szerződéssel rendelkező kiadványok elektronikus változata esetében a kiadót illetik. Ha a szerző vagy tulajdonos külön is rendelkezik a terjesztési és felhasználási jogokról, akkor az ő megkötései felülbírálják az előbbi megjegyzéseket.

Ugyancsak ő a felelős azért, hogy ennek a dokumentumnak elektronikus formában való terjesztése nem sérti mások szerzői jogait. A zEtna üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy ha kétség merül fel a dokumentum szabad terjesztésének lehetőségét illetően, akkor töröljék azt az állományából.

Ez a dokumentum elektronikus formában szabadon másolható, terjeszthető, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással használható. Minden más terjesztési és felhasználási forma esetében a szerző/tulajdonos, illetve a zEtna szerkesztőjének engedélyét kell kérni. Ennek a copyright szövegnek a dokumentumban mindig benne kell maradnia.