Kukorelly Endre
21 novella. Írta K. A.

 

1. Így nem
lehet aludni, ha nagyon virgonckocc.

2. Ily
eneket tudok, hogy például a lány autója az utcán van. Tüttön auto on ka dulla.

3. Ne f
ütyüjj, amikor a szemöldökömet kiszedem! Jó?

4. Ne f
éltékenykedjél, és miközben fogdosod a mellemet ráadásul, mert most már nem bírom ki, hanem kidoblak az ablakon. És ne legyen ezer nőd, azt nem fogadom el, verd ki a fejedből.

5. Kin
yalhatom a pinád? Ki, de akkor gyere, és ne érdeklődj.

6. Én is rém
ülten figyeltem a híreket, de ma végre megnyugodtam, mert láttam a teletexten, hogy Moszkva is Amerika mellé állt, és támogatásáról biztosította Afganisztán ellen. Reméljük, Kína sem teszi az ellenkezőjét, akkor egészen megnyugszom.

7. Miért
, ma nem is esemeseztem sokat. 14?

8. A szlo
vén szalvéta durva. Radírozza a számat. Érdekes, hogy a szlovén nőknek vastag az ujja.

9. Kép
zeld el, hogy a M. L. a gyerekét Herkulesnek akarta elnevezni. Ne. De. Csak a felesége nem hagyta. Nem egyezett bele.

10. Na, e
melj fel, és akkor vigyél.

11. Ma Győző
napja van. Tegnap Achilles. Holnap Károly. Holnapután Imre. Lénárd, Re. Hagyd már abba. Zső, Zsombor, Tivadar. Anyukámnak volt Tivadar nevű udvarlója. Az én anyukámnak is. És jön az, hogy Réka, nov tíz. Neked volt Réka nevű csajod? Nem.

12. Látt
am egy nagyon terhes kiscicát. Nagyon terhes? Nagyon terhes.

13. Na de
most ezt nézd meg. Elvágtam az ujjam. Látod? Látom. És szerinted fáj?

14. M
ég szerencse, hogy voltam az Erikáéknál, és ott kaptam finom ebédet meg vacsorát. Ami nagyon finom volt. Ez most olyan lett, mint egy levél a nyári táborból. Most megyek tornázni.

15. Ma a k
ölykök témazárót írnak az isiben, az nagyon jó. Néha járkálni kell, de lehet olvasgatni is, ha beállok hátra. Olyan édesek! Van, aki maszturbál izgalmában.

16. Túl ronda
fotókat ne mutogass rólam! Csak vicceltem.

17. Azt is
mered, hogy két favágó megy az ösvényen, és egyszercsak az, aki. Nem ismerem, és nem is érdekel. Hátul megy, leveszi a vállá. Mondtam, hogy nem érdekel. Ról a szekercéjét, és belevágja az előtte menő hátába? Ismered? Nem érdekel, mondtam már. És akkor a csávó, tudod, akinek a hátából áll kifele a szekerce, megfordul, és azt mondja. Mondtam már, süki vagy?, nem érdekel. Hányszor kell még. Hogy ez most komoly volt vagy tréfa?, erre a másik, hogy komoly. Mit csinálsz? Befogom a fülem. Mire a csávó, így áll ki belőle az izé, szekerce, hogy az más, mert tréfának kissé erős lett volna. Vége. Ha annyira nem érdekel, akkor miért mosolyogsz? Mert nem volt szekszuális.

18. A
mikor alszol, olyan vagy, mint egy újszülött kismacska. Csak aztán felébredek? Csak aztán felébredsz.

19. Kor
gó Gyomor, ezt az indián nevet találtam ki neked. Teli Vér?

20. Tudod, k
ik a Múzsák? Na. Elmondjam? Tehát volt egy pofa, a Pireisz, neki volt kilenc lánya. Nem ők voltak a Múzsák. Vagy lehet, hogy eredetileg ők voltak a Múzsák, mindenesetre úgy hívták őket, mint a Múzsákat. Vagy pedig csak hamis Múzsák voltak. Tudod, Klió meg satöbbi, Thália. Euterpé. Igen, Euterpé, nem hiszed? Felségterülete a fuvola. Na! Nem úgy! Cc, jaj, Istenem! Most akkor érdekel, vagy nem? Szóval az is lehet, hogy csak hamis Múzsák voltak, mert amikor az igazi Múzsák énekeltek, a Helikon nevű hegy elkezdett nőni, és Poszeidon szólt a Pegazusnak, tudod, az a szárnyas ló, mire a Pegazus toppantott egy akkorát a patájával, hogy a Helikon abbahagyta a növekedést. Ijedtében. Na és akkor ezek a hamisított Múzsák vetélkedtek az igazi Múzsákkal, de senki se akarta őket meghallgatni szegényeket. Szóval vereséget szenvedtek, és madárrá változtak. Jó, nem?

21. Hülye
!